Dyrefagarbeider

1 årig kurs
Dette kurset er rettet mot de som ønsker å skaffe seg fagbrev i dyrefag - bli dyrefagarbeider. Fagbrevet er relativt nytt i Norge og det er fortsatt ikke så godt kjent blant befolkningen eller bedrifter. Vi håper på å endre dette! Vi ønsker å øke antall dyktige fagpersoner som jobber i dette feltet.
Dyrefag as, et samarbeid mellom Dyreatferdssenteret og Fjellanger Hundesenter, har mange års erfaring både i bransjen og med utdanning/kurs. Derfor har vi nå laget ett kurs for å gjøre det enklere for de som skal gjennom prosessen til fagbrevet: eksamen + praksis + fagprøve = fagbrev!

Pensum

Det er fem moduler i Dyrefagarbeider, mer informasjon om innhold i hver modul under. I undervisningen bruker vi hovedsakelig hund som modelldyr. Vi trekker inn eksempler fra andre arter som katt, kanin, gnagere og eksotiske dyr.

Pensumet vil gjøre deg godt kjent med læreplanen i dyrefag, slik at du er forberedt til den tverrfaglige teorieksamen arrangert av fylkeskommunen. Les mer om eksamenen her:

Innhold

Deltakere har tilgang til innholdet i 1 år. 

Oppstart

Dato for oppstart er ikke bestemt - august.
Påmeldingsfrist: kommer

Pris og betaling

Pris: 16 000 NOK
Påmelding er bindende

Kursavgiften må betales i sin helhet også om du av forskjellige årsaker skulle ønske å «hoppe av» i løpet av kurset. Du skal kun søke på dette kurset dersom du er innstilt på å studere seriøst og legge ned den innsatsen som kreves over hele året. 
Delbetaling
Ta kontakt i tilfelle det er et ønske om delbetaling.

Kursbevis

Deltakere som tar Dyrefagarbeider kurset får utdelt kursbevis etter bestått eksamen.

Er dere flere som ønsker å ta kurset?

Er det flere fra en bedrift eller vennekrets som ønsker å melde seg på Dyrefagarbeider kan vi ordne en egen pakkepris til dere. Ta kontakt.

Ønsker du å melde deg på?