Dyrefagarbeider

1 ÅRIG KURS | TEORI TIL EKSAMEN OG FAGPRØVEN I DYREFAGET | Oppstart: 1. september 2024

Hva går kurset ut på?

Velkommen til vårt fagbrevkurs i dyrefag – en unik mulighet for de som ønsker å bli dyrefagarbeidere og sette sitt preg på et felt som fortsatt er i vekst i Norge. Med fagbrevet som mål, ønsker vi å bane vei for en ny generasjon dyktige fagpersoner innen dyreomsorg og -behandling. I samarbeid mellom Dyrefag AS, en sammenslutning av Dyreatferdssenteret og Fjellanger Hundesenter, kombinerer vi årelang bransjeerfaring med dedikert opplæring for å gjøre veien til fagbrevet så smidig som mulig. Bli med oss og vær med på å forme fremtiden for dyreomsorg i Norge!

Hva inneholder kurset?

Deltakere har tilgang til innholdet i 1 år. 

Pensum

Det er fem moduler i Dyrefagarbeider, mer informasjon om innhold i hver modul under. I undervisningen bruker vi hovedsakelig hund som modelldyr. Vi trekker inn eksempler fra andre arter som katt, kanin, gnagere og eksotiske dyr.
Pensumet vil gjøre deg godt kjent med læreplanen i dyrefag, slik at du er forberedt til den tverrfaglige teorieksamen arrangert av fylkeskommunen. Les mer om eksamen i dyrefaget her (veien til fagbrev).

Eksamen

Eksamen på dette kurset blir på PC og innebærer både forskjellige flervalgsoppgaver, o.l., og skrive/drøfte oppgaver. 

Kursbevis

Deltakere som tar Dyrefagarbeider kurset får utdelt kursbevis etter bestått eksamen hos oss.
Vi ønsker deg lykke til videre opp mot teorieksamen hos fylkeskommunen og ikke minst fagprøven!

Pris og betaling

Pris: 16 000 NOK
Påmelding er bindende
Kursavgiften må betales i sin helhet også om du av forskjellige årsaker skulle ønske å «hoppe av» i løpet av kurset. Du skal kun søke på dette kurset dersom du er innstilt på å studere seriøst og legge ned den innsatsen som kreves over hele året.
Delbetaling
Ta kontakt i tilfelle det er et ønske om delbetaling.

Ønsker du å melde deg på?