Privatist i dyrefaget

"Studiegruppe" + Eksamensforberedende kurs

Kombiner Fjellanger Hundesenter sin "studiegruppe" (et intensivkurs) og Eksamensforberende kurs.
Dette er et halvårsløp - gjør deg klar til eksamen høsten 2022.

Hva er inkludert?

  • 27 + 3 Videoleksjoner
  • 3 Live Q&A
  • Infoskriv om eksamen
  • Eksempeloppgaver
  • Eksamensbesvarelser

Beskrivelse

Et nettkurs hvor du får innhold fra Fjellanger Hundesenter sitt tidligere "Fagutdanning" og vårt eksamensforberedende kurs.
Mot slutten av kurset har vi spesielt fokus på de sentrale verdiene og kjerneelementene i faget. Vi bruker vår egen erfaring fra skriftlig eksamen, og du får veiledning og tips til eksamensdagen. 

Passer for

Kurset er tilrettelagt for de som skal gå opp til skriftlig eksamen i dyrefag som privatist. Påmelding til den eksamen skjer via din fylkeskommune, for mer info se vår side om privatist i dyrefag:

Studiegruppe fra Fjellanger Hundesenter

Her finner du en oversikt på hvilke moduler som er inkludert i "studiegruppen" fra Fjellanger Hundesenter (FH). Det er alle forelesningene som ble holdt under FH sin Fagutdanning 2021-2022. Forelesningene ble undervist som webinar via MS Teams, derfor er disse noe lengre (1-3t). De er redigert slik at pausene er tatt bort og dere får konsentrert versjon av forelesningene. 
FH sin Fagutdanning er ikke 100% rettet mot eksamen i dyrefag, men innholdet er relevant for de som jobber med dyr og dyretrening likevel. Sammen med Eksamensforberedende kurs får du det du trenger for å gå opp til eksamen.
Write your awesome label here.
Empty space, drag to resize